Офіс: 0332 77 0317
Київстар: 067 471 0225
МТС: 050 378 1235
Новини
08.02.2014.Ще новинка від Goodyear для позашляховиків

Технологія підвищеної прохідності

Завдяки технології Multicontrol Ice Technology, яка полягає у використанні інноваційних спрямованих шипів, широкій тильній стороні кожного шипа і оптимальному їх розташуванню, значно скорочує гальмівний шлях автомобіля. Оптимальний розподіл шипів підсилює зчеплення і зменшує рівень зовнішнього шуму при їзді. 

Оскільки зима - це не тільки лід, при розробці шин UltraGrip Ice Arctic SUV фахівці компанії Goodyear врахували особливості доріг, покритих рихлим і талим снігом, оснастивши протектор спеціальними V- образними канавками і ламелями для швидкого відводу води та снігу. Сильно засніжені дороги також не перешкода для нових шин завдяки динамічній плечовій зоні, що очищує шини від снігу на рівні боковин, а також розширеним канавкам, що допомагає відводити сніг назовні. Ефективність гальмування на утрамбованном снігу забезпечується технологією Multicontrol Ice Technology, заснованої на поліпшенні гальмування завдяки інноваційній формі шипів.

Глибокі канавки, зокрема, відповідають за відведення снігу та води з протектора, збільшуючи площу плями контакту шини з дорожнім полотном, в той час як нова гумова суміш із силікою забезпечує ефективне гальмування на мокрому покритті завдяки високій тепловіддачі.

Зростаючий попит на позашляховики.

Випуск нової моделі Goodyear обгрунтований зростаючим попитом на шини для позашляховиків в даному регіоні , що, в свою чергу, обумовлено високим попитом на даний вид транспорту. Згідно з останніми даними Європейської асоціації виробників шин та каучуку ( ETRMA ), частка ринку позашляховиків в автомобільному секторі щорічно збільшуватиметься на 9 %. Особливо високим буде попит на компактні кросовери і преміальні / повнорозмірні позашляховики. Отже, у зазначеному регіоні збільшиться потреба в якісних шинах для позашляховиків, і Goodyear UltraGrip Ice Arctic SUV покликані задовольнити цей попит.

"Ми з гордістю представляємо шиповані шини для позашляховиків, які забезпечують відмінні робочі характеристики в мінливих зимових умовах: на дорогах які вкриті талим снігом, після дощу і на екстремальних, засніжених і зледенілих дорогах. Стійкість є ключовою вимогою безпеки для водіїв північних регіонів, і всі технології які були реалізовані в нових шинах Goodyear UltraGrip Ice Arctic SUV, є результатом самовідданої праці та інноваційних розробок ", говорить Фаб'єн Десаркон, маркетинг- менеджер департаменту зимових шин компанії Goodyear в Європі, на Близькому Сході і в Африці.

Шини Goodyear UltraGrip Ice Arctic SUV відповідають новій вимозі законодавств Швеції, Фінляндії та Норвегії, за яким обмежується загальна кількість шипів на шині до 50 одиниць на метр окружності кочення або може бути отриманий фінський сертифікат відповідності, який підтверджує, що шина не зношує дорожнє покриття більше, а ніж встановлено в омологаційнних тестах по зносу дорожнього полотна. Шини Goodyear UltraGrip Ice Arctic SUV пройшли типові випробування і підтверджені фінським сертифікатом відповідності.

 

Шини Goodyear UltraGrip Ice Arctic SUV надійдуть у продаж у травні 2014 року і будуть доступні в 14 типорозмірах .

 

 

__________________________________

Про Goodyear

 

Компанія Goodyear - один з найбільших світових виробників шинної продукції . Штат співробітників компанії складає близько 69 000 чоловік. Компанія виробляє свою продукцію на 52 заводах , розташованих в 22 країнах світу. У двох інноваційних центрах - в Акроні (штат Огайо , США ) і Кольмар -Бергу ( Люксембург ) розробляються найсучасніші продукти та послуги . Заснована в 1898 році, компанія Goodyear встановлює високі технологічні та виробничі стандарти галузі вже більше 100 років. Додаткову інформацію про компанію Goodyear і її продукції ви можете отримати на сайті www.goodyear.ua

Спецпропозиціяпо шинам

Lassa Transway 2

Розмір: 235/65 R16
Тип: Легковантажний
Сезон: літо
Цiна: 4840.00 грн за одиницюКупити

Спецпропозиціяпо дискам

WSP Italy W533

Розмір: 6.5J x 15
PCD: 10 x 100 112 x 57.1
Цiна: 3700.00 грн за одиницюКупити