Офіс: 0332 77 0317
Київстар: 067 471 0225
МТС: 050 378 1235
Новини
26.02.2013.Новини від компанії Goodyear Dunlop Tires

Авторитетний британський журнал Auto Express став першим друкованим виданням, яке провело випробування шини Sport BluResponse в компанії з сильним суперником. Через місяць з моменту офіційного дебюту високопродуктивна новинка від Dunlop святкує свій тріумф.
Перший спеціалізований міні-тест був організований редакцією Auto Express на чолі з досвідченим Джеймі Фретвеллом (Jamie Fretwell). В якості опонента в цій дуелі був обраний Michelin Energy Saver +.

Dunlop Sport Bluresponse«Модель Sport BluResponse гідна кращих епітетів керованості, незважаючи на екологічну підгрунтя і відповідну економію палива. Зізнатися, ми очікували дещо іншого поведінки. Присутність полімерів в гумової суміші дозволяють швидко адаптуватися до дорожнього профіля, значно підвищуючи рівень зчеплення. Поріг ковзання у Dunlop вище; швидкість проходження поворотів на мокрому покритті відверто вражає і дозволяє на кермі відчувати жорсткість плечової зони. Michelin раніше починає «плисти» у віражі, і це навряд чи виправдовує його більш високу ціну. Dunlop беззастережно виграє в цьому порівняльному тесті ».
Бренд-менеджер легкового напрямки Dunlop і фахівець по роботі з клієнтами Кейт Рок (Kate Rock) коментує вердикти британських журналістів: «Безумовно, нас радує результат, отриманий під час випробувань. Ми впевнені і в подальшому успіху нових екологічних шин, оскільки на етапі запуску продукту проводилися різного роду тести, в тому числі і союзом незалежних експертів TÜV SÜD Automotive. Тоді, за підсумками семи дисциплін, шини Dunlop Sport BluResponse обійшли конкурентів по більшості ключових факторів. Гальмівний шлях на мокрому покритті у цієї моделі на три метри коротше, ніж середній показник шин інших виробників, а коефіцієнт зчеплення на 3% перевищує середній результат учасників тесту. Ці вражаючі переваги доповнені маркуванням BA від європейської атестаційної комісії за зразкові показники опору коченню, зчепленню на мокрій дорозі і акустичним комфортом ».

 

Dunlop Sport BluResponse представлений в офіційній європейській дилерській мережі з початку 2013 року.

 

Про компанію Goodyear / Dunlop                                                                                                                     


Компанія Goodyear - один з найбільших світових виробників шинної продукції. Штат співробітників компанії складає близько 69,000 чоловік. Компанія виробляє свою продукцію на 52 заводах, розташованих в 22 країнах світу. Високі технології Goodyear встановлюють галузеві стандарти вже більше 100 років. Фахівці Goodyear першими винайшли інноваційну структуру шини RunOnFlat, яка дозволяє водіям продовжити рух у разі проколу. Додаткову інформацію про компанію Goodyear і її продукції ви можете отримати на сайтах www.goodyear.uawww.goodyear.comwww.facebook.com/GoodyearUkraine

 

Спецпропозиціяпо шинам

Lassa Transway 2

Розмір: 235/65 R16
Тип: Легковантажний
Сезон: літо
Цiна: 4840.00 грн за одиницюКупити

Спецпропозиціяпо дискам

WSP Italy W533

Розмір: 6.5J x 15
PCD: 10 x 100 112 x 57.1
Цiна: 3700.00 грн за одиницюКупити